Catering and Bar Managers
Catering and bar managers plan, direct and co-ordinate the catering and bar facilities and services of licensed premises, factories, shops, theatres, educational premises and other establishments. They also manage outside catering businesses and shops selling food cooked on the premises.
Mwy am y Gyrfa hon
Cyflog Cyfartalog
£26316
Mae gweithwyr newydd yn dechrau o gwmpas £13061. Mae tâl arferol yn £26316 y flwyddyn. Gall gweithwyr profiadol iawn ennill hyd at £40523.
Swyddi
4245
Mae cyfrif swyddi yn cynnwys personau cyflogedig a hunangyflogedig, ac nid yw'n gwahaniaethu rhwng swyddi llawn amser a rhan-amser.
Tasgau Dyddiol
- Checks that supplies are properly used and accounted for to prevent wastage and loss and to keep within budget limit.
- Verifies that quality of food, beverages and waiting service are as required and that kitchen and dining areas are kept clean in compliance with statutory requirements.
- Purchases or directs the purchasing of supplies and arranges for preparation of accounts.
- Decides on range and quality of meals and beverages to be provided or discusses customer’s requirements for special occasions.
- Plans catering or bar services and supervises staff.
Sgiliau y mae Cyflogwyr yn chwilio amdanynt
Sgiliau Meddal
Sgiliau meddal yw sgiliau an-dechnegol sy'n cynnwys sut rydych chi'n rhyngweithio â chydweithwyr, yn datrys problemau, ac yn rheoli eich gwaith
-
Monitro
-
Meddwl Beirniadol
-
Dysgu Gweithredol
-
Strategaethau Dysgu
-
Siarad
-
Gwrando Gweithredol
-
Dealltwriaeth Ddarllen
-
Mathemateg
-
Ysgrifennu
-
Gwyddoniaeth